Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Νέες τάσεις στην μόδα

Όλα τα περιοδικά και οι ιστοσελίδες μας βομβαρδίζουν καθημερινά με τις νέες τάσεις της μόδας. Και τρέχουμε όλες πανικόβλητες να βρούμε και το ένα και το άλλο για να γίνουμε πιο ωραίες και ποθητές και για να έχουμε όσο το δυνατό καλύτερη εμφάνιση. Και να τα ψεύτικα μαλλιά και τα ψεύτικα νύχια και οι ψεύτικες βλεφαρίδες ώσπου στο τέλος δεν αναγνωρίζουμε το είδωλο μας στον καθρέφτη.
Ξεχνάμε όμως το βασικό. ΟΣΟ ΠΙΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΛΟ.
Έχω ένα φίλο. Ένα καλοκαίρι λοιπόν γνωρίζει μια κοπέλα ένα βράδυ, κι επειδή είναι πολύ τρελός και του άρεσε και πολύ παίρνει αυτή και τις φίλες της και φεύγουν το ίδιο βράδυ για Μύκονο. Το πρωί όταν ξύπνησε και τις είδε αντίκρισε άλλες απο αυτές που είχε γνωρίσει. Επέστρεψε Αθήνα αυθημερόν. Όταν τον ρώτησα γιατί μου απάντησε ότι όλα ήταν ψεύτικα πάνω τους και δεν του άρεσε καθόλου αυτό.
Οι άνδρες μας προτιμούν φυσικές. Δεν αντέχουν ούτε τα πολλά φτιασίδια ούτε αντέχουν να μας περιμένουν με τις ώρες να ετοιμαστούμε ούτε και τους αρέσει να παίρνουν κάτι άλλο απο αυτό που βλέπουν. Εννοείτε πως δεν θα βγούμε απεριποίητες αλλά μερικές φορές ενα τζιν και ένα t-shirt μπορούν να κάνουν την διαφορά και να σας κάνουν να ξεχωρίσετε απο τον σωρό!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: